Κατηγορία Laptop

Επισκευή Laptop

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τι μπορούμε να κάνουμε για το Laptop σας

Το laptop σας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην καθημερινότητά σας και εάν χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί άμεσα. Στο ServiceLAB μπορούμε να το πετύχουμε!

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες και σημαντικές εργασίες μας

  • Επισκευή σπασμένης οθόνης οθόνης laptop: το πιο ευαίσθητο σημείο του laptop, η οθόνη του, είναι δυνατόν να ραγίσει ή να σπάσει κατά τη μεταφορά και έκθεσή του. Αντικαθιστούμε τη σπασμένη οθόνη σας με καινούργια, άριστης λειτουργικότητας.
  • Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας: το βύσμα τροφοδοσίας είναι ένα ακόμα εξάρτημα του laptop το οποίο ταλαιπωρείται κατά τις μετακινήσεις του. Αν πάψει να λειτουργεί σωστά, θα είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε πια το laptop σας όταν αποφορτιστεί.
  • Επισκευή πληκτρολογίου: αν ραγίσει, σπάσει, αποκολληθεί ή πάψει να ανταποκρίνεται ένα ή περισσότερα από τα πλήκτρα του laptop, η χρήση του δυσχεραίνεται. Αντικαθιστούμε το προβληματικό πληκτρολόγιο με ποιοτικό ανταλλακτικό.
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου: η αντικατάσταση σκληρού δίσκου έγκαιρα θα σας γλιτώσει από τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση που δεν έχετε back up. Στο ServiceLAB διεξάγουμε αξιόπιστα όλες τις παραπάνω εργασίες κατά την επισκευή laptop.
  • Ενημέρωση λειτουργικού συστήματος: Εγκαθιστούμε και ενημερώνουμε το λειτουργικό σας σύστημα, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα τους απαραίτητους οδηγούς και κάνοντας όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις στο laptop σας.

Επικοινωνήστε άμεσα με το Servicelab

Το ServiceLAB δεν είναι ένα απρόσωπο επισκευαστικό κέντρο. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσει για την επισκευή του laptop σας. Παράλληλα, μπορείτε να βρίσκετε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας, την οποία φροντίζουμε να διατηρούμε πάντα ενημερωμένη και επίκαιρη. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Επικοινωνήστε άμεσα για να λύσετε το πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr