Κατηγορία Mac

Επισκευή Mac

Τι μπορούμε να κάνουμε για το Mac σας

Αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή iMac. Εγγυημένες λύσεις και προτάσεις για αναβάθμιση iMac.

Λόγω ακριβώς της κατασκευαστικής ιδιαιτερότητάς του, το iMac δεν πρέπει να δέχεται παρεμβάσεις παρά μόνο από ειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να ανοίξουν και να κλείσουν ξανά το iMac χωρίς να του προκαλέσουν ζημιά. Το ServiceLAB είναι το σταθερά ανερχόμενο επισκευαστικό κέντρο που κερδίζει ολοένα έδαφος έναντι των άλλων αντίστοιχων κέντρων.

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση:

Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητος σας είναι ο υπολογιστής σας, γι’ αυτό θα ολοκληρώσουμε την επισκευή iMac όσο το δυνατόν πιο άμεσα από τη στιγμή που θα το έχουμε στα χέρια μας. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να σας καθοδηγήσει τηλεφωνικά, ενώ στην πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα μας βρίσκετε επίσης όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάθε στιγμή.

 

Επιτυχής διεξαγωγή δύσκολων επισκευών iMac

Στο ServiceLB αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία δύσκολες εργασίες, όπως η αντικατάσταση των εξωτερικών όψεων και της οθόνης / εμπρόσθιας γυάλινης όψης, η αναβάθμιση επεξεργαστή, μνήμης RAM, κάρτας γραφικών και μητρικής. Φυσικά μπορούμε να σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και για τις επισκευές που αφορούν το λειτουργικό σύστημα, όπου αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή και την αναβάθμιση του συστήματος Mac OS αλλά και την εγκατάσταση παράλληλου λειτουργικού συστήματος (Microsoft Windows, Linux, Ubuntu).

 

Αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή iMac

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα καταρτισμένοι τόσο όσον αφορά το iMac ως συσκευή, όσο και όσον αφορά τις επισκευές του. Παράλληλα ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των iMac. Βασική αρχή μας, στην οποία στηρίζουμε και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας στην επισκευή iMac, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος κατά την παραλαβή της συσκευής, και ο επαναληπτικός έλεγχος μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Επιπλέον, για κάθε επισκευή μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο καινούργια και ποιοτικά ανταλλακτικά, τα οποία διασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα το οποίο αντέχει και στο χρόνο.

 

Πανελλαδική αποστολή/παράδοση & χαμηλές τιμές

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε το iMac σας, αν δεν έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε ο ίδιος, με την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε, η οποία θα σας παραδώσει επίσης τη συσκευή μετά το πέρας της επισκευής. Όσο για τις τιμές μας; Είναι πραγματικά μοναδικές, αφού συνδυάζονται με άριστη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας, που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το iMac είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να αναλάβουμε τη δύσκολη αυτή εργασία γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr