Κατηγορία Laptop

Αλλαγή σκληρού δίσκου laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

16 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική επισκευή σκληρού δίσκου laptop. Αν ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει και δεν χωράει πια άλλα δεδομένα, έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγή.

Ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα του φορητού σας υπολογιστή, είναι ο σκληρός δίσκος, αφού εκεί βρίσκεται αποθηκευμένο το λειτουργικό σύστημα και τα πολύτιμα αρχεία σας.

Όπως κάθε στοιχείο, έτσι και οι σκληροί δίσκοι έχουν ορισμένο χρόνο ζωής και θα χρειαστούν κάποια στιγμή αντικατάσταση, ακόμη κι αν λειτουργούν σε ιδανικές συνθήκες. Καλό είναι να προχωρήσετε στην αντικατάσταση έγκαιρα, πριν εκδηλωθεί βλάβη και κινδυνεύσουν τα αρχεία σας.

Εάν παρατηρήσετε ασυνήθιστους θορύβους κατά τη λειτουργία του σκληρού δίσκου ή καθυστερήσεις στην αποθήκευση και ανάκτηση δεδομένων, ίσως είναι σημάδι ότι ο σκληρός χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, πριν σημειωθεί απώλεια δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, το Servicelab συνιστά να τηρείτε τακτικά backup των αρχείων σας.

Αντικατάσταση δίσκου

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σκληρών δίσκων κατάλληλων για το laptop σας, αυξάνοντας τις αποθηκευτικές δυνατότητες του υπολογιστή σας. Η αντικατάσταση του δίσκου γίνεται «ανώδυνα», χωρίς να επηρεαστούν οι παλιές ρυθμίσεις των windows, τα προγράμματα ή τα αρχεία που είχατε εγκατεστημένα στον παλιό δίσκο.

Δημιουργία αντιγράφου δεδομένων

Στις υπηρεσίες του Servicelab περιλαμβάνεται και η δημιουργία αντιγράφου από οποιονδήποτε παλιό σκληρό δίσκο, που βρίσκεται τοποθετημένος σε υπολογιστή εκτός λειτουργίας. Θα ανακτήσουμε τα δεδομένα και θα σας παραδώσουμε τα αρχεία που χρειάζεστε είτε σε DVD, είτε σε memory stick.

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο δίσκο

Αν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας έχει καταστραφεί κι έχετε χάσει πολύτιμα αρχεία, μην απελπίζεστε! Έχουμε την τεχνογνωσία να επιχειρήσουμε ανάκτηση των αρχείων. Η επιτυχής ανάκτηση εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και τη σοβαρότητα της βλάβης, όμως στο Servicelab είστε σίγουροι ότι εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr