Κατηγορία Laptop

Ανάκτηση δεδομένων laptop

Ανάκτηση δεδομένων laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

40-120 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη ανάκτηση δεδομένων laptop. Η απώλεια δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο που μπορεί να πλήξει τον καθένα. Ακόμη κι αν το σύστημά σας είναι απόλυτα υγιές, υπάρχει περίπτωση εσείς ή κάποιος άλλος χρήστης του laptop να διαγράψει κατά λάθος πολύτιμα δεδομένα.

Συμβουλή: Σε περίπτωση απώλειας δεδομένων προσπαθήστε να μην κάνετε καμία αλλαγή στο σύστημα των αρχείων σας. Υπάρχει πιθανότητα να εγγράψετε δεδομένα πάνω στα στοιχεία των απολεσθέντων αρχείων κι αυτά να χαθούν για πάντα.

Η διαδικασία για την ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου του laptop έχει ως εξής

  • Καταρχήν πρέπει να φέρετε το σκληρό σας δίσκο στο Servicelab, όπου υπάρχει ο εξοπλισμός που θα χρειαστούμε για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
  • Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το φορητό σας υπολογιστή και θα σας ενημερώσουν για το μέγεθος της ζημιάς και το ποσοστό των δεδομένων που μπορούν να ανακτηθούν. Πρόκειται για μια εργασία περίπλοκη και χρονοβόρα, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου.
  • Αν χάσατε αρχεία ύστερα από φορμάτ του σκληρού δίσκου, είναι σημαντικό να μην αποθηκεύσετε αρχεία στο σκληρό δίσκο, αφού διαφορετικά θα είναι δύσκολη ή και αδύνατη η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου του laptop σας.
  • Η απώλεια δεδομένων μπορεί να οφείλεται και σε φθαρμένο σκληρό δίσκο. Αυτό θα το πιστοποιήσετε αν βλέπετε το δίσκο στο λειτουργικό σας, όχι όμως στα αρχεία.
  • Αν τα Windows σας παγώνουν όταν ανοίγετε το laptop, τότε ο σκληρός σας δίσκος δεν λειτουργεί σωστά και δεν αναγνωρίζεται από το BIOS.

Οι αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στο σκληρό δίσκο του laptop είναι συνήθως

  • Βλάβη στο firmware ή το ηλεκτρονικό κύκλωμα. Πρόκειται για σοβαρές βλάβες που απαιτούν τεχνογνωσία και ειδικά εργαλεία. Οι τεχνικοί του Servicelab θα ανοίξουν το σκληρό δίσκο του laptop σας και θα προσπαθήσουν να πετύχουν την ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου.
  • Πρόβλημα στο software, που αποδίδεται σε φορμάτ που γίνεται ακούσια ή και σε κατά λάθος διαγραφή αρχείων από το χρήστη.

Οι τεχνικοί μας θα αποθηκεύσουν ξανά στο σκληρό σας δίσκο τα αρχεία που κατάφεραν να σώσουν εφόσον πρώτα επισκευάσουν το σκληρό δίσκο σας.

Προσοχή!

Αν η απώλεια των αρχείων σας προκλήθηκε από φορμάτ του σκληρού, μην προχωρήσετε σε καμία εγγραφή δεδομένων στο σκληρό και μην προσπαθήσετε να κάνετε ανάκτηση δεδομένων από μόνοι σας. Εάν δεν γνωρίζετε τη διαδικασία, μπορεί να προκαλέσετε μόνιμη απώλεια δεδομένων.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr