Κατηγορία Laptop

Επισκευή κάρτας γραφικών laptop

Επισκευή κάρτας γραφικών laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

από 65 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη επισκευή κάρτας γραφικών laptop. Η κάρτα γραφικών είναι βασικό μέρος κάθε υπολογιστή. Κάθε απεικόνιση στην οθόνη του laptop σας έχει πρώτα περάσει από επεξεργασία από την κάρτα γραφικών πριν εμφανιστεί σ' εσάς.

Υπάρχουν δύο είδη καρτών γραφικών

  • Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με τον επεξεργαστή του υπολογιστή.
  • Ανεξάρτητη κάρτα γραφικών με δικό της επεξεργαστή και μνήμη RAM.

Μια ενσωματωμένη κάρτα γραφικών εκμεταλλεύεται τους πόρους του συστήματος (επεξεργαστή και μνήμη RAM) και είναι πιθανό να προκαλεί μειωμένη απόδοση του συστήματος.

Μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, από την άλλη, είναι πολύ πιο αξιόπιστη και μας δίνει καλύτερη απόδοση στη γενικότερη χρήση του υπολογιστή, αφού αποδεσμεύει τους πόρους του συστήματος.

Ενδείξεις βλάβης

  • Κακή απόδοση χρώματος
  • Εμφάνιση γεωμετρικών σχημάτων στην οθόνη
  • Μειωμένη ανάλυση, αδυναμία αλλαγής της ανάλυσης
  • Εφαρμογές που δεν ανοίγουν
  • Η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να συνδέσουμε το laptop σας με μία εξωτερική οθόνη για να επιβεβαιώσουμε ότι για τα προβλήματα σας ευθύνεται η κάρτα γραφικών.

Οι κάρτες γραφικών μπορούν να αντικατασταθούν σε κάποια laptop, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε διαθέσιμες για να λύσετε το πρόβλημα του δικού σας laptop.

Η διαδικασία αντικατάστασης της κάρτας γραφικών αποτελεί μια δύσκολη εργασία καθώς η κάρτα γραφικών είναι είτε κολλημένη είτε προσαρμοσμένη πάνω στην μητρική πλακέτα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τις γνώσεις που χρειάζονται και τα εξειδικευμένα εργαλεία για να πραγματοποιήσουν την αντικατάσταση με ασφάλεια και επιτυχία.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr