Κατηγορία Laptop

Εγκατάσταση Windows σε laptop

Εγκατάσταση Windows σε laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

35 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση εγγυημένη και οικονομική εγκατάσταση των Windows σε laptop. Τα Windows της Microsoft είναι το πιο πετυχημένο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των υπολογιστών. Η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του λειτουργικού συστήματος είναι αναγκαστική για τη σωστή λειτουργία του laptop.

Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει Antivirus – Εγκατάσταση προγραμμάτων (chrome-skype-adobe reader-libre office-team viewer) – Εγκατάσταση οδηγών – Back up των αρχείων σας έως 5GB – Εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων των Windows.

Ακόμη κι αν έχετε το καλύτερο laptop της αγοράς, αν το λειτουργικό σύστημα των Windows δεν είναι σωστά εγκατεστημένο, θα αντιμετωπίσετε μικρά ή μεγάλα προβλήματα κατά τη χρήση του.

Αν και τα laptops έρχονται με προ-εγκατεστημένα τα Windows, πολλές φορές απαιτείται να εγκατασταθούν εκ νέου μετά από κάποιο format ή αναβάθμιση του υπολογιστή σας. Η σωστή εγκατάσταση ενημερωμένων drivers εξασφαλίζει απροβλημάτιστη λειτουργία, ενώ πολλές άλλες ρυθμίσεις στο λειτουργικό, είναι υπεύθυνες για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του laptop σας.

Στo Servicelab αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τα Windows στο φορητό σας υπολογιστή. Πριν από κάθε εγκατάσταση θα πρέπει να έχετε πάρει backup των δεδομένων σας.

Μετά την εγκατάσταση των Windows και τους απαραίτητους ελέγχους σωστής λειτουργίας του υπολογιστή σας, μπορούμε να προσθέσουμε τα προγράμματα και τα αρχεία που χρησιμοποιούσατε από δικό σας ή δικό μας backup.

Χρόνος επισκευής

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση των Windows μέσα σε λίγες ώρες. Εάν χρειαστεί και μεταφορά αρχείων, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες αναλόγως τον όγκο των αρχείων.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν

  • θέλετε μία νέα εγκατάσταση Windows
  • θέλετε μία παλαιότερη έκδοση Windows
  • θέλετε μία νεότερη έκδοση Windows
  • έχουν χαλάσει τα Windows σας

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr