Κατηγορία Laptop

Αναβάθμιση μνήμης laptop

Αναβάθμιση μνήμης laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

10 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική αναβάθμιση μνήμης laptop. Η μνήμη ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του.

Σε αυτόν φορτώνουν όλες οι εφαρμογές που ανοίγετε, όπως και τα διάφορα αρχεία που χρησιμοποιείτε. Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της. Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του laptop.

Γιατί να κάνετε αναβάθμιση μνήμης laptop

Η ακόλουθη λίστα περιέχει τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να έχετε από μία ανεπαρκή για τις ανάγκες σας μνήμη RAM. Συμβουλευτείτε τη λίστα για να επιβεβαιώσετε πως χρειάζεστε αναβάθμιση μνήμης laptop.

  • Χαμηλή απόδοση laptop
  • Αργές αντιδράσεις
  • Κολλήματα και παγώματα λειτουργίας
  • Ατελείωτο loading

Αναβάθμιση μνήμης

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη laptop και άλλα τόσα διαφορετικά είδη μνήμης. Φέρτε το laptop μας στο εργαστήριο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που έχετε για αναβάθμιση μνήμης laptop. Θα συζητήσουμε μαζί σας και θα επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς. Θα σας εγκαταστήσουμε το ανταλλακτικό της αρεσκείας σας και θα έχετε ένα laptop σαν καινούργιο.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr