Κατηγορία Laptop

Αναβάθμιση laptop

Αναβάθμιση laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

25 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική αναβάθμιση laptop. Η αναβάθμιση laptop είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστείτε, όταν το laptop σας δεν έχει πια την αρχική του απόδοση και σας περιτριγυρίζει η ιδέα για την αγορά καινούργιου.

Αιτίες για αναβάθμιση

Είναι διάφοροι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αναβαθμίσετε το φορητό σας υπολογιστή. Οι πιο βασικοί ωστόσο λόγοι για αναβάθμιση laptop είναι οι παρακάτω:

  • Ο γεμάτος σκληρός δίσκος, που είναι η αιτία για το ότι ο υπολογιστής σας «σέρνεται». Πλέον υπάρχει κίνδυνος, σε περίπτωση αστοχίας του σκληρού δίσκου, να χάσετε τα δεδομένα σας.
  • Το laptop σας είναι υπερβολικά αργό, τόσο στο άνοιγμα προγραμμάτων όσο και στην επεξεργασία δεδομένων. Εδώ απαιτείται και αναβάθμιση της μνήμης RAM.
  • Ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής (CPU) θα συμβάλει επίσης στη βελτίωση της απόδοσης του laptop σας.
  • Δεν μπορείτε πια να απολαύσετε ποιοτικά γραφικά όταν παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια στο laptop σας, αφού τόσο το DVD Drive όσο και η κάρτα γραφικών απαιτούν αναβάθμιση.
  • Για τα παιχνίδια και τις ταινίες που δεν μπορείτε πια να απολαύσετε με την ποιότητα που θέλετε ευθύνονται η κάρτα γραφικών και το DVD drive ή το Blue Ray Drive.

Ενδείξεις για την ανάγκη αναβάθμισης laptop

Αν λοιπόν το laptop σας:

  • «σέρνεται», και δεν σας επιτρέπει πια να εργαστείτε με ταχύτητα.
  • αργεί πολύ να ανοίξει το λογισμικό
  • «κολλάει» όταν το θέτετε σε λειτουργία
  • δεν έχει πια ποιότητα στα γραφικά του όταν παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια ή παρακολουθείτε ταινίες τότε είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να απευθυνθείτε στο ServiceLAB και να συζητήσετε για την αναβάθμισή του.

Διαδικασία αναβάθμισης

Επικοινωνήστε με το τεχνικό προσωπικό μας, που θα σας πληροφορήσει σχετικά. Όταν έχουμε πια το laptop σας στα χέρια μας, οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και θα καταγράψουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έπειτα θα βρουν τα κατάλληλα εξαρτήματα hardware που είναι απαραίτητα για την αναβάθμιση του υπολογιστή σας, ώστε αυτός να ξαναγίνει αποδοτικός και γρήγορος. Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς μας, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την αναβάθμιση laptop. Θα πρέπει εδώ να τονιστεί ότι οι εργασίες αναβάθμισης είναι πιο σύνθετες στα laptop απ’ ό,τι στους desktop υπολογιστές.

 

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr