Κατηγορία Laptop

Διάγνωση βλάβης laptop

Διάγνωση βλάβης laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

ΔΩΡΕΑΝ

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση εγγυημένη διάγνωση βλάβης laptop. Τα laptop έχουν κατακτήσει την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών χάρη στη φορητότητά τους, που τα καθιστά εξαιρετικά πρακτικά στη χρήση.

Βέβαια η φορητότητά τους και το μικρό τους μέγεθος επιτυγχάνεται με την πλήρη αξιοποίηση του εσωτερικού τους χώρου. Τα πολύτιμα εξαρτήματα του laptop σας είναι τοποθετημένα σε πολύ μικρό χώρο, γεγονός που καθιστά τη διάγνωση βλάβης laptop όπως και την επισκευή μια δύσκολη και απαιτητική εργασία.

Διαδικασία για διάγνωση βλάβης laptop

Στο κατάστημά μας έχουμε πάντα έναν καθιερωμένο τρόπο δράσης για κάθε διάγνωση βλάβης laptop. Ακολουθούμε πάντα την παρακάτω διαδικασία, για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες:

  • Συζήτηση με τον κάτοχο του laptop: Ακούμε προσεκτικά την περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.
  • Έλεγχος του laptop: Εξετάζουμε την κατάσταση του φορητού υπολογιστή και κάνουμε διάγνωση βλάβης laptop.
  • Σας ενημερώνουμε λεπτομερώς: Δέχεστε ενημέρωση για την ακριβή βλάβη. Σας εκθέτουμε τα πιθανά αίτια της βλάβης και όλες τις επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει.
  • Σχεδιάζουμε την αντιμετώπιση της βλάβης: Εξετάζουμε τις διαθέσιμες λύσεις ανά περίπτωση. Επιλέγετε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης της βλάβης.
  • Ξεκινάει η διαδικασία επισκευής, αντικατάστασης ή αναβάθμισης του laptop σας ανάλογα με την επιθυμία σας.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας. Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του laptop.

Η φύση των επιδιορθώσεων που πραγματοποιούμε μπορεί να είναι σχετική με το υλικό του laptop όπως: Μνήμη, Τροφοδοτικό, Οθόνη laptop. Επίσης μπορεί να σχετίζεται και με το λογισμικό του laptop σας. Ανάλογα με την βλάβη που θα διαγνώσουμε θα σας προτείνουμε την επισκευή, αντικατάσταση ή αναβάθμιση των στοιχείων του laptop σας.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr