ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

213 041 1122

Ποιοί Είμαστε

Ποιό είναι το ServiceLAB

Ιδρύθηκε το 2003 στη Νίκαια από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με εμπειρία στην επισκευή υπολογιστών.
Εχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες επισκευές συσκευών, οι τεχνικοί της ServiceLAB μπορούν να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Η ποιότητα εργασιών, οι ασυναγώνιστες τιμές και η ταχύτητα εξυπηρέτησης γρήγορα ανέδειξαν τη ServiceLAB ως ένα από τα καλύτερα κέντρα επισκευών.

Υπεύθυνο Service

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, τηρώντας πάντα τις υψηλές προδιαγραφές. Η τεχνογνωσία τους αυξάνεται διαρκώς, αναπτύσσοντας καινοτόμες μεθόδους επισκευής πάνω στα πιο πρόσφατα μοντέλα συσκευών.

Ταχύτητα στην επισκευή

Διαθέτουμε μεγάλο stock ανταλλακτικών για να μην καθυστερήσει η επισκευή. Αν παρόλα αυτά κάποιο εξάρτημα δεν βρίσκεται στην αποθήκη μας, σας ενημερώνουμε για τον ακριβή χρόνο που θα το παραλάβουμε, ώστε να κάνετε το πρόγραμμά σας.

Ποιότητα στις καλύτερες τιμές

Στη Service Lab αποδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια ότι η επισκευή laptop δεν είναι ακριβή υπόθεση. Κρατάμε τις τιμές χαμηλά, χωρίς κανέναν όμως συμβιβασμό στην υψηλή ποιότητα των εργασιών που κάνουμε.

Εγγυημένο service

Με κάθε επισκευή, πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει το ανταλλακτικό, απολαμβάνετε την Εγγύηση Απόλυτης Ποιότητας της Service Lab. Πραγματοποιούμε εξονυχιστικούς ελέγχους ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Πού θα μας βρείτε

Πέτρου Ράλλη 270, Νίκαια, 18450, Αττική

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Facebook
Αρχική
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου