Κατηγορία Υπολογιστή

Επισκευή PC

35 €

1-2 ημέρες

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τι μπορούμε να κάνουμε για τον Υπολογιστή σας

Ο υπολογιστής σας συνδέει με τον ψηφιακό κόσμο κι αν δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ούτε για να κάνετε την δουλειά σας αλλά ούτε και για να ψυχαγωγηθείτε. Στο ServiceLAB μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, με υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σας προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Ποιοτικά ανταλλακτικά & μοναδικές τιμές

Στο ServiceLAB φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο, όσον αφορά τον υπολογιστή σας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά ποιότητας όταν πρόκειται για επισκευές hardware. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε επισκευή PC γίνεται αποκλειστικά με αξιόπιστα ανταλλακτικά, δηλαδή ανταλλακτικά απόλυτα συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ύστερα από κάθε επισκευή μας ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργιος. Όσο για το κόστος; Τόσο τα ανταλλακτικά μας, όσο και η αξιόπιστη εργασία μας κατά την επισκευή PC προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές, εφάμιλλες των οποίων δεν πρόκειται να βρείτε αλλού

Πανελλαδική κάλυψη

Την υπόλοιπη Ελλάδα δεν την έχουμε αφήσει στη τύχη της. Στα πλεονεκτήματά μας συγκαταλέγεται και η δυνατότητα κάλυψης χρηστών PC σε όλη την Ελλάδα. Ας δούμε πως γίνεται η διαδικασία. Εάν βρίσκεστε μακριά και δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε το PC σας αυτοπροσώπως, μπορείτε να μας το στείλετε με courier ACS. Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν τα όποια προβλήματα του PC σας, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας αναλύσουν τις ενέργειες που θα γίνουν προκειμένου να επισκευαστεί το PC και θα σας το επιστρέψουν επισκευασμένο, μετά τον καθιερωμένο πλήρη έλεγχο. Έτσι διασφαλίζετε την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος ακόμη κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη της Ελλάδας.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr