Κατηγορία Laptop

Εγκατάσταση περιφερειακών laptop

Εγκατάσταση_περιφερειακών_laptop

Χαρακτηριστικά επισκευής

Τιμή

15 €

Χρόνος Επισκευής

1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής

Ερώτηση

Άμεση, εγγυημένη και οικονομική εγκατάσταση περιφερειακών laptop. Οι περιφερειακές συσκευές, όπως το ποντίκι, τα ηχεία κ.ά., είναι τα εξωτερικά μέρη του laptop που δεν επέχουν υποχρεωτικό ρόλο στη λειτουργία του laptop (όπως π.χ. ο επεξεργαστής).

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση νέου περιφερειακού στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή; Μην ταλαιπωρήστε άλλο, το Servicelab είναι στην διάθεση σας, θα σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε με επιτυχία οποιαδήποτε εγκατάσταση υλικού στον υπολογιστή σας.

Ακόμη και αν πρόκειται για ψηφιακή κάμερα, φορητό MP3 player, Smartphone ή εκτυπωτή έχουμε τους κατάλληλους οδηγούς και θα τους εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή σας για έχετε μια εύρυθμη λειτουργία. 
Τα περιφερειακά των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν εξελιχτεί πολύ περισσότερο από το απλό scanner και εκτυπωτή. Τώρα έχουμε στην διάθεση μας μια ατελείωτη ποικιλία επιλογών για συσκευές που μας βοηθούν να βρούμε την τοποθεσία μας (συσκευές GPS), να ακούμε μουσική (mp3 player) κ.α.

Εγκατάσταση οδηγών περιφερειακών συσκευών

Σημαντικό μέρος για μια επιτυχή εγκατάσταση περιφερειακών Η/Υ έχει η εγκατάσταση των κατάλληλων οδηγών. Μια κακή εγκατάσταση οδηγών ή απαρχαιωμένοι οδηγοί λογισμικού μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα και να μην λειτουργεί σωστά η συσκευή σας ή το περιφερειακό σας.

Σημαντικό μέρος για μια επιτυχή εγκατάσταση περιφερειακών Η/Υ έχει η εγκατάσταση των κατάλληλων οδηγών. Μια κακή εγκατάσταση οδηγών ή απαρχαιωμένοι οδηγοί λογισμικού μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα και να μην λειτουργεί σωστά η συσκευή σας ή το περιφερειακό σας.

Οι τεχνικοί του Servicelab με την εγκατάσταση των περιφερικών Η/Υ και των οδηγών τους, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε:

Μεταφορά αρχείων μουσικής στο mp3 player

  • Σύνδεση ψηφιακής κάμερας
  • Σύνδεση εκτυπωτή ή scanner
  • Εγκατάσταση συσκευής USB μαζικής αποθήκευσης
  • Προσθήκη κεραίας GPS στο laptop σας
  • Σύνδεση περιφερειακών μέσω Bluetooth
  • Σύνδεση ασύρματου ποντικιού
  • Εγκατάσταση εξωτερικού USB σκληρού δίσκου

Η σωστή εγκατάσταση περιφερειακών Η/Υ θα σιγουρέψει την ομαλή λειτουργία των συσκευών σας και την μέγιστη αξιοποίηση του υλικού σας. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές χρειάζεται να δέχονται την σωστή επαγγελματική φροντίδα ώστε να λειτουργούν ομαλά και να σας δίνουν πάντα την μεγαλύτερη δυνατή επίδοση ανάλογα με την επένδυση που έχετε κάνει σε αυτούς. Αν θέλετε να έχετε έναν αξιόπιστο ηλεκτρονικό υπολογιστή που θα συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα και με υψηλή απόδοση για χρόνια, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα και θα σας δώσει όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά

50% - 75% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις πολλαπλές επισκευές

Τηλ:213-04-111-22

Υποστήριξη Πελατών

Email:info@servicelab.gr